Bij ons is je emailadres veilig!

Daily Dog Foodtruck boeken

Het zou best kunnen dat je een foodtruck (bedrijfs)feest op locatie wilt organiseren, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Je wilt daar wel een leuke, culinaire invulling aan geven. Een stoere, mobiele keuken met puur, toegankelijk eten past daar natuurlijk goed bij. Een foodtruck met te gekke Hotdogs en de knapperigste Biologische Frites. Je wilt niet zomaar een hotdogwagen huren. Daarbovenop wil je een gezellige sfeer. Wij kunnen je met onze food trucks volledig ontzorgen wat betreft de gehele catering van je feest

Hoe boek je een foodtruck voor je feest, bedrijfsevent of bruiloft?

Waar moet je beginnen? Wij begrijpen dat het moeilijk is om in Foodtruck-wereld de bomen door het bos te blijven zien. Naast het soort eten waar je natuurlijk eerst een keuze over moet maken, moet je ook nog alles weten over de afmetingen, stroombehoeften, capaciteit, locatie, evt. vergunningen, hoeveelheid mensen enz. Dat is best veel gevraagd.

Ook voor corporate events en feesten bieden wij leuke oplossingen.

Zijn je collega's en/of vrienden ook zo toe aan een Foodtruckfeestje?

Daily Dog kan je daarbij helpen.

Foodtruck netwerk

Onze trucks worden altijd teruggevraagd op de festivals waar we staan. Met een uitgebreid netwerk aan uitstekende foodtruck collega’s kunnen wij jou helpen met het complete foodtruck plaatje in te vullen.

Wij denken met je mee.

Naast de bovengenoemde punten is de kwaliteit van een foodtruck natuurlijk ontzettend belangrijk. Bij DailyDog hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij rommelen niet zomaar wat aan. Wij hechten de grootste waarde aan voedsel veilig werken volgens de nieuwste HACCP-normen. Wij zijn in het bezit van alle relevante hygiëne-certificaten.

Wil je op je evenement of feest uitpakken met een authentieke food truck? Of wil je jouw event voorzien van een pure keuken met een vleugje vintage design? Dan heb je met DailyDog een goede keuze gemaakt. Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken!

Laat ons weten wat je wensen zijn.

Get Your Daily Dog Today!

Check hier de mogelijkheden voor onze Foodtruck bij jou

Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken.

Check andere datum

Stuur je gegevens

Onderwerp betreft datum:

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Philip & Maresa

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Ellen

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Mike

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Anne & Arthur

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Madelaine

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Landon

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

LoFff

Hoi Sander,

Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren
Laura

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Vincent

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment