Boek ons

Daily Dog HotDOG Foodtruck boeken

Het zou best kunnen dat je een foodtruck (bedrijfs)feest op locatie wilt organiseren, maar je weet niet hoe je moet beginnen? Je wilt daar wel een leuke, culinaire invulling aan geven. Een stoere, mobiele keuken met puur, toegankelijk eten past daar natuurlijk goed bij. Een foodtruck met te gekke Hotdogs en de knapperigste Biologische Frites. Je wilt niet zomaar een hotdogwagen huren. Daarbovenop wil je een gezellige sfeer. Wij kunnen je met onze food truck volledig ontzorgen. 

Hoe boek je een foodtruck voor je feest, bedrijfsevent of bruiloft?

Waar moet je beginnen? Wij begrijpen dat het moeilijk is om in Foodtruck-wereld de bomen door het bos te blijven zien. Naast het soort eten waar je natuurlijk eerst een keuze over moet maken, moet je ook nog alles weten over de afmetingen, stroombehoeften, capaciteit, locatie, evt. vergunningen, hoeveelheid mensen enz. Dat is best veel gevraagd.

Ook voor corporate events en feesten bieden wij leuke oplossingen.

Zijn je collega's en/of vrienden ook zo toe aan een Foodtruckfeestje?

Daily Dog kan je daarbij helpen.

Boek ons

Foodtruck netwerk

Onze trucks worden altijd teruggevraagd op de festivals waar we staan. Wij kunnen je in contact brengen met uitstekende foodtruck collega’s.

Wij denken met je mee.

Naast de bovengenoemde punten is de kwaliteit van een foodtruck natuurlijk ontzettend belangrijk. Bij DailyDog hebben we kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij rommelen niet zomaar wat aan. Wij hechten de grootste waarde aan voedsel veilig werken volgens de nieuwste HACCP-normen. Wij zijn in het bezit van alle relevante hygiëne-certificaten.

Wil je op je evenement of feest uitpakken met een authentieke food truck? Of wil je jouw event voorzien van een pure keuken met een vleugje vintage design? Dan heb je met DailyDog een goede keuze gemaakt. Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken!

Laat ons weten wat je wensen zijn.

Get Your Daily Dog Today!

Check hier de mogelijkheden voor onze Foodtruck bij jou

Het DailyDog-team staat altijd voor je klaar om samen met jou er een onvergetelijke dag van te maken.

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Vincent

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Anne & Arthur

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Ellen

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Landon

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Laura

Hoi Sander,
Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren

LoFff

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

Madelaine

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Mike

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Monica Schumacher

De frites van Daily Dog zijn de lekkerste die ik ken. Ik ga speciaal naar een evenement om ze te kunnen eten. De smaak, de tekstuur, de krokantheid, de verpakking, alles is even goed. Mijn man neemt dan een hotdog en is dan ook even heel gelukkig want ook daaraan klopt alles: een bijzondere topping (echt anders dan bij alle ander hotdog-kramen en verschrikkelijk lekker), een heel smakelijk worstje en een echt goed broodje. Het lijkt wel of het broodje er speciaal voor gemaakt is. We zijn blij dat Daily Dog een foodtruck is, en dus maar af en toe in de buurt staat want als het 'het tentje op de hoek' was geweest, zouden we nooit meer normaal eten ...

Philip & Maresa

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Wil je ook je DailyDog-ervaring met ons delen?
Beschikbaarheid
2023 | ZENO