Bij ons is je emailadres veilig!

De Daily Dog Foodtrucks

Onze foodtrucks zijn overal in het land te vinden. Van bierfestivals, foodfestivals en meerdaagse culinaire evenementen tot speciaal gecaterde bedrijfsfeesten. In een tot Catering Caravan omgebouwde Avento 385 uit het jaar 1975 en een stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance geven wij een nieuwe betekenis aan het woord ‘Snack’.

Daily Dog heeft het allemaal: Moderne Streetfood van de hoogste kwaliteit en de “looks” van een authentieke "Rollende Keuken".

Een echte een “eyecatcher” op je feest

Wij zijn niet de zoveelste Friet of Hotdogkraam te huur. DailyDog onderscheidt zich door van huis uit veel aandacht te besteden aan design. Foodtruck Design; strak en met veel zorg ontworpen, hebben onze foodtrucks een stoer en rauw randje, maar tegelijkertijd aaibaar en vriendelijk. Net als het personeel dat je graag adviseert en helpt.

Streetfood Hygiëne

Foodtruck Hygiëne en voedselkwaliteit zijn natuurlijk twee ontzettend belangrijke aspecten waar je op moet letten als je een food truck boekt. Bij DailyDog hebben we voedsel veilig werken volgens de nieuwste normen hoog in het vaandel staan. Wij rommelen niet zomaar wat aan. Wij hebben veel tijd en moeite gestoken in het professioneel ombouwen van onze mobiele keukens. Al ons apparatuur is gekeurd volgens de laatste standaarden. Zodoende hebben we meerdere HACCP-controles glansrijk doorstaan.

Momenteel hebben wij twee voertuigen in onze ‘Foodtruckvloot’.

MB609D ex Duitse legerambulance

Ons ‘vlaggenschip’ is onze stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance uit 1988. Met veel zorg en liefde hebben wij deze truck professioneel omgebouwd tot één van de stoerste trucks die er in Foodtruckland te vinden zijn.

Wij bakken en frituren op eigen gas en kunnen daarom volstaan met een bescheiden stroomvoorziening van 1x 220V/16A. Met water zijn wij self supporting - wij hebben vers stromend water aan boord. Een kraan in de buurt is altijd welkom.

  • Bouwjaar 1988
  • Brandstof Diesel
  • Water self supporting, stromend water aan boord.
  • Afmetingen 5400L x 2150B x 3100H mm groot
  • Stroombehoefte 1x 220V/16A

Avento 385

Once upon a time it all started with… onze Rollende Retro Catering Caravan, een Avento 385 uit 1975. Zij voldoet nog steeds aan alle moderne eisen. Een echte knuffel; zij wil wel stoer doen, maar door haar schattige retro-looks lukt dat niet altijd even goed…

3850+1000L (incl dissel) x 2450H x 1950B mm groot. Wij bakken en frituren elektrisch en hebben daarom een stroomvoorziening nodig, variërend van 1x 220V/16A – 1x380V/16A, afhankelijk van de aanvraag.

  • Bouwjaar 1975
  • Water self supporting, stromend water aan boord.
  • Afmetingen 3850L + 1000 dissel x 2150L x 3100H mm
  • Stroombehoefte 1x 220V/16A 
  • Stroombehoefte (bij verkoop frites) 1x 380V/16A

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Zoek je een foodtruck, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Laat Daily Dog je de zorgen uit handen nemen.

Selecteer een datum om te weten of DailyDog op jouw feest kan komen!

Check andere datum

Stuur je gegevens

Onderwerp betreft datum:

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Philip & Maresa

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Ellen

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Mike

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Anne & Arthur

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Madelaine

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Landon

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

LoFff

Hoi Sander,

Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren
Laura

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Vincent

Ontwikkeld door Zeno Webdevelopment