De Daily Dog Foodtruck

Onze foodtruck is overal in het land te vinden. Van bierfestivals, foodfestivals en meerdaagse culinaire evenementen tot speciaal gecaterde bedrijfsfeesten. In een stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance geven wij een nieuwe betekenis aan het woord ‘Snack’.

Daily Dog heeft het allemaal: Moderne Streetfood van de hoogste kwaliteit en de “looks” van een authentieke "Rollende Keuken".

Een echte een “eyecatcher” op je feest

Wij zijn niet de zoveelste Friet of Hotdogkraam te huur. DailyDog onderscheidt zich door van huis uit veel aandacht te besteden aan design. Foodtruck Design; strak en met veel zorg ontworpen, heeft onze foodtruck een stoer en rauw randje, maar tegelijkertijd aaibaar en vriendelijk. Net als het personeel dat je graag adviseert en helpt.

Streetfood Hygiëne

Foodtruck Hygiëne en voedselkwaliteit zijn natuurlijk twee ontzettend belangrijke aspecten waar je op moet letten als je een food truck boekt. Bij DailyDog hebben we voedsel veilig werken volgens de nieuwste normen hoog in het vaandel staan. Wij rommelen niet zomaar wat aan. Wij hebben veel tijd en moeite gestoken in het professioneel ombouwen van onze mobiele keuken. Al ons apparatuur is gekeurd volgens de laatste standaarden. Zodoende hebben we meerdere HACCP-controles glansrijk doorstaan.

MB609D ex Duitse legerambulance

Ons ‘vlaggenschip’ is onze stoere Mercedes Benz 609D ex Duitse legerambulance uit 1988. Met veel zorg en liefde hebben wij deze truck professioneel omgebouwd tot één van de stoerste trucks die er in Foodtruckland te vinden zijn.

Wij bakken en frituren op eigen gas en kunnen daarom volstaan met een bescheiden stroomvoorziening van 2x 220V/16A. Met water zijn wij self supporting - wij hebben vers stromend water aan boord. Een kraan in de buurt is altijd welkom.

  • Bouwjaar 1988
  • Brandstof Diesel
  • Water self supporting, stromend water aan boord
  • Afmetingen 5400L x 2150B x 3100H mm groot
  • Stroombehoefte 2x 220V/16A.


Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Zoek je een foodtruck, maar je ziet door de bomen het bos niet meer? Laat Daily Dog je de zorgen uit handen nemen.

Selecteer een datum om te weten of DailyDog op jouw feest kan komen!

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Vincent

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Anne & Arthur

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Ellen

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Landon

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Laura

Hoi Sander,
Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren

LoFff

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

Madelaine

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Mike

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Monica Schumacher

De frites van Daily Dog zijn de lekkerste die ik ken. Ik ga speciaal naar een evenement om ze te kunnen eten. De smaak, de tekstuur, de krokantheid, de verpakking, alles is even goed. Mijn man neemt dan een hotdog en is dan ook even heel gelukkig want ook daaraan klopt alles: een bijzondere topping (echt anders dan bij alle ander hotdog-kramen en verschrikkelijk lekker), een heel smakelijk worstje en een echt goed broodje. Het lijkt wel of het broodje er speciaal voor gemaakt is. We zijn blij dat Daily Dog een foodtruck is, en dus maar af en toe in de buurt staat want als het 'het tentje op de hoek' was geweest, zouden we nooit meer normaal eten ...

Philip & Maresa

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Wil je ook je DailyDog-ervaring met ons delen?
Beschikbaarheid
2023 | ZENO