Boek ons

Wat is Daily Dog?

De DailyDog Foodtruck is ontstaan vanuit een onweerstaanbare passie voor het culinaire genieten zonder de traditionele ‘Fast Food’ links te laten liggen. In onze stoere foodtruck geven wij een nieuwe betekenis aan het woord ‘Snack’. 

Run Fast – Snack Slow

Opgegroeid in de USA en met een lange carrière in de internationale Fashion Industrie was het hoog tijd voor mij, Sander de Vos, om invulling te geven aan een passie voor ‘Street Food’ met een knipoog naar ‘The American Heritage’.

"ready to eat"

Vers eten direct voor je neus bereid, staat voor authenticiteit en transparantie als het over herkomst, bereidingswijze en beleving gaat. Onze stoere foodtruck zorgt voor een gezellige en authentieke sfeer op o.a. festivals, bedrijfsfeesten en bruiloften.

Best Of Both Worlds

The ‘Best Of Both Worlds’ komt samen in de Food Truck van DailyDog: het menu bestaat al sinds ons bestaan uit grote puntzakken, met de handgesneden, krokant-gebakken Nederlandse Bio Frites en een verrassend assortiment Culinaire Hotdogs. Juist in het aanhouden van ons foodtruck concept zijn wij in staat verdieping en een continue verbetering in kwaliteit aan te brengen.

Foodtruck met vegetarische Hotdogs

Er zijn steeds meer mensen die overgaan op vegetarisch eten. De cijfers over het afgelopen de afgelopen jaren laten een enorme groei zien. Dit is een overduidelijke boodschap: Minder vlees. Daarom hebben wij vegetarische Hot Dogs op het menu staan. Elke Dog kan in een vegetarische variant besteld worden. Met name de combinatie Vega/Hot Asian is een echte aanrader. Hierbij komen mensen vaak terug met de vraag of er écht geen vlees in zit? Niet van echt te onderscheiden.

Waar staan we voor?

DailyDog werkt graag samen met lokale ondernemers uit onze eigen “Hometown”, Zaanstad. Het Zaanse industriële en culturele erfgoed biedt een rijke voedingsbodem voor veel bruisende ideeën van jonge ondernemende mensen.

100% Beemsterlant’s varken

De smaakvolle, ambachtelijk gerookte hotdogworsten werden samen ontwikkeld met de plaatselijke scharrelvleesslagerij met eigen loslopende dieren in de Beemster. Met ons eigen receptuur vinden wij het belangrijk dat het vlees van onze Beemsterlant's varkens 100% veilig is geproduceerd. In het voer van de varkens zitten daarom geen kleur-, geur of smaakstoffen, antibiotica, groeihormonen of groeibevorderaars. Onze varkens groeien op onder toeziend oog van Stichting Keten Duurzaam Varkensvlees.

Alleen het beste Broodje Hotdog

Veel zorg en tijd is besteed aan de juiste ‘bite’ en smaak van de altijd dagverse hotdogbroodjes. Met het gebruik van speciale desem en zeezout krijgen de broodjes hun eigen karakter. Geen standaard “puntje wit”, maar een met de ‘bakker tegenover’ ontwikkeld topbroodje.

De beste Bio Piepers

Ook de biologische aardappelen betrekken we lokaal. Onze piepers komen van onze leverancier uit Oostzaan. Bij Daily Dog doen we geen concessies. Omdat er maar één aardappel in het seizoen de beste kan zijn wisselen we regelmatig van ras. De allerbeste aardappel vind je door constant bezig te zijn met testen, bakken en proeven. En dat is best een hele klus! Zo kunnen we elke maand bepalen welk ras op dat moment het beste smaakt.

Duurzaam en Bewust

Onze voorkeur gaat altijd uit naar lokale producten van de beste kwaliteit.

 Wat wij concreet doen om bij te dragen aan een betere wereld:

Overwegend 100% biologisch aanbod
Het grootste gedeelte van ons verpakkingsmateriaal is biologisch afbreekbaar
Energiezuinige apparaten
Hoog Rendements friteuse
Plantaardige olie die vervolgens wordt verwerkt tot bio-brandstof
Gescheiden afval
Zoveel mogelijk LED-verlichting.

Boek ons nu!

Tik een datum aan om te kijken of Daily Dog op jouw feestje kan komen. Wij hebben er zin in!

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Vincent

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Anne & Arthur

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Ellen

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Landon

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Laura

Hoi Sander,
Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren

LoFff

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

Madelaine

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Mike

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Monica Schumacher

De frites van Daily Dog zijn de lekkerste die ik ken. Ik ga speciaal naar een evenement om ze te kunnen eten. De smaak, de tekstuur, de krokantheid, de verpakking, alles is even goed. Mijn man neemt dan een hotdog en is dan ook even heel gelukkig want ook daaraan klopt alles: een bijzondere topping (echt anders dan bij alle ander hotdog-kramen en verschrikkelijk lekker), een heel smakelijk worstje en een echt goed broodje. Het lijkt wel of het broodje er speciaal voor gemaakt is. We zijn blij dat Daily Dog een foodtruck is, en dus maar af en toe in de buurt staat want als het 'het tentje op de hoek' was geweest, zouden we nooit meer normaal eten ...

Philip & Maresa

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Wil je ook je DailyDog-ervaring met ons delen?
Beschikbaarheid
2023 | ZENO