DE LEKKERSTE HOT DOGS

Omdat we op zoveel festivals staan weten we goed wat de ‘buren’ zoal aanbieden. Scheppen we op als klanten zeggen dat ze nog nooit zulke lekkere frites hebben gegeten? En dat de Daily Dog Hotdogs een ware smaaksensatie waren/zijn?

 

Bij Daily Dog is er meer aan de hand

Het team van Daily Dog ontfermde zich over de hotdog. Een klassieker in veel verschijningsvormen, vaak aangeboden als een kant-en-klaar artikel dat alleen nog even in de magnetron hoefde. Het is geen toeval dat de Daily Dog Hotdog Foodtruck zich stortte op het verbeteren -heruitvinden zo je wil- van streetfood. Alle aandacht ging uit naar het optimaliseren van de drie hoofdingrediënten van de hotdog

  • Ambachtelijk, op beukenhout gerookte, worsten van scharrelvlees van Beemsterlant's Varken.
  • Dagverse Hotdogbroodjes van desem en zeezout
  • Verrassende sauzen en toppings

De Hotdogs van Daily Dog zijn creatiever dan de klassieke hotdogs tot nu toe. Met bijzondere variaties en vindingrijke toppings is elke ‘Dog’ een ware smaaksensatie! Inmiddels zijn o.a. onze BeeBeeQue-, Chili Chief- en Hot Asian Dogs geliefd en bekend bij veel fans! Voor onze vegetarische Hotdogs krijgen we veel complimenten. Check ons menu.

Met de altijd dagverse ingrediënten van de hoogste kwaliteit zorgt DailyDog ervoor dat hun heruitgevonden Gourmet Hotdogs & Biologische Frites blijvend in topconditie zijn.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem nu contact met ons op.

Daily Dog / Fox&Hunter's V.O.F.

+31(0)6 4395 3695
info@dailydog.nl
Dorpsstraat 1029-G
1566JD Assendelft

Nummer K.v.K: 704.85.453
fiscaal nummer: 8206.33.707

DAILY DOG IN MOTION

Klanten aan het woord

Vincent

Niet normaal. Elke hotdog is een genot op zich – zoveel varieteit, moeilijk om te kiezen. Ik kan alleen maar aanraden ze allemaal te proeven. Mijn vriendin vond de bio frites trouwens ook geweldig! ga zo door!

Anne & Arthur

We hebben onwijs genoten van de diensten van de Daily Dog tijdens ons huwelijk. Naast het feit dat deze truck er ontzettend mooi uitziet, zijn de hotdogs ook nog eens heerlijk! Wij hebben veel leuke reacties gehad van onze gasten. Met name de midnightsnack was een groot succes!

Ellen

De daily dog heeft er mede voor gezorgd dat ik een fantastische verjaardag heb gehad! GEWELDIGE hotdogs en patatjes!!! (Ook aan de vegan's wordt gedacht) Dank dank dank voor alles. Volgend jaar weer?

Landon

I’ve never tasted a better hot dog. definitely the best in the world! Keep up the good work!

Laura

Hoi Sander,
Hartelijk dank voor de heerlijke hotdogs! Zelfs de kummel was lekker ;-) Deze was bij Joren zelf favouriet.  Het was een fantastisch feest en jullie hebben daar zeker aan bijgedragen! 
 
Nogmaals dank, en hopelijk tot een volgende keer!
 
Groet,
Laura & Joren

LoFff

Tijdens Market/Kleine Fabriek kennis gemaakt met jullie frites en hotdogs - echt SUPERRRR lekker! Wij hebben genoten en konden dankzij jullie de taaie maandag middag weer aan!

Madelaine

It’s an art to execute the simple things in an excellent manner! I must say, these are probably the best fries I’ve ever had!

Mike

Super leuke verschijning met de truck op ons evenement. Het belangrijkste: alleen maar positieve reacties over de hot dogs en de friet! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader.

Monica Schumacher

De frites van Daily Dog zijn de lekkerste die ik ken. Ik ga speciaal naar een evenement om ze te kunnen eten. De smaak, de tekstuur, de krokantheid, de verpakking, alles is even goed. Mijn man neemt dan een hotdog en is dan ook even heel gelukkig want ook daaraan klopt alles: een bijzondere topping (echt anders dan bij alle ander hotdog-kramen en verschrikkelijk lekker), een heel smakelijk worstje en een echt goed broodje. Het lijkt wel of het broodje er speciaal voor gemaakt is. We zijn blij dat Daily Dog een foodtruck is, en dus maar af en toe in de buurt staat want als het 'het tentje op de hoek' was geweest, zouden we nooit meer normaal eten ...

Philip & Maresa

Dank je wel Sander voor jullie bijdrage aan ons feestje. Fijne mensen, overheerlijke hotdogs, super lekkere patatten en stralende lichtjes. Het paste helemaal in de relaxte sfeer van het feest. Iedereen heeft er echt van genoten dat jullie erbij waren! Philip & Maresa

Wil je ook je DailyDog-ervaring met ons delen?
Beschikbaarheid
2023 | ZENO